8. des. 2011

juleforberedelser

Tja, si det... En del av det obligatoriske før jul, er allerede i boks. Dog mangler lysten til å gjøre resten. Har ikke lyst til å bake en gang. Det er vel en blanding av viten om at permisjonstida snart er over, å være småbarnsforeldre og en hel haug av småting her og der. Så, da får jula bli som den blir i år også. Vi gleder oss til å feire juledagene, med to små, som gjør dagene helt spesielle. Vi snakker om det ofte, å få være så heldige å ha to sjarmiser, å få ha hverandre. Heldige er vi, som har det sånn, og takknemlige er vi også!


Søskenkos i barne-tv-tida.



Selv om lysten ikke er der, må vi gjøre litt likevel, for Ine sin del. Derfor baka vi hvite kakemenn her i ettermiddag. Det var heeeelt TOPP!!! I samme vaset kom onkel Ole på besøk, og da var det bare å trå til. Masse deilige kaker ble det :-)





ENDELIG er Ine ferdig med feber og urven form for denne gang, og når snøen atter har lagt seg ute, blir det mye leik ute. Aking, snømenner, dissing, lage engler i snøen... Masse moro!


ho ho ho - snø er gøy!

...og så gleder vi oss masse til å smake på julejordbæra - regner med den er rød og fin til jul!





Andreas har også gode dager - han har blitt en skikkelig mammadalt. Det er fort gjort at han havner litt i bakleksa, med ei storesøster som tar mye plass. Derfor er det viktig å ha skikkelig kvalitetstid når vi er hjemme alene. I ei travel førjulstid er det fort gjort å la ham leke på gulvet, eller ræse rundt i gåstolen, mens jeg gjør husarbeid. Derfor lar vi jul være jul innimellom, og bare koser oss.
Å lese bøker er spennende for tida, og fryktelig arti...




Go'gutten har blitt 9 mnd, åler seg framover, springer rundt i gåstolen, smiler og herjer MYE. Har nesten tatt igjen søstra på vekt, bruker bare ei størrelse mindre i klær, roper mamma og pappa for å få oppmerksomhet, og DIGGER drømmehagen!!!! I tillegg er ei ny tann på plass, 4 i alt.

Joda, vi har det bra vi. 2011 har vært et kjempefint år, og vi håper på å få mange slike framover. Nå skal vi bare kose-kose-kose videre inn mot favoritthøytida, ha supre dager, og glede oss over hvor heldige vi er J


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter