14. sep. 2011

GRATULERER!!!!!

Hurra med dagen som har vært, tuppa vårres!!!! Tenk at vi har en 2-åring i hus. Vi er innmari heldige vi, som har et sånt sjarmtroll i familien vårres. Gojenta! Det er ikke lenge siden vi var redde for at det bare ble med hundene og oss selv, og nå har vi feiret 2 barnebursdager allerede, og den tredje tar vi om et halvt års tid. Heldige oss!!!

Feira dagen har vi gjort - hele fam'en var invitert hit lørdagen i forveien, og sola stilte velvillig opp, så vi fikk en superfin dag.

mormor og morfar kom med babyborn-dukke, og hun fikk umiddelbart en stooor kos!!!

Å få krone var stor stas...


...men pakkene var liksom ikke det helt store. Etter å ha åpnet et par stk, var det best å finne gammellekene igjen. Å legge puslespill er tingen om dagen :-)


Dog tok det ikke lang tid før hemmelighetskremmeriet på verandaen var klart til inspeksjon, og DA må du tro gammellekene fikk ligge i fred ja!!! Hello Kitty-hus!!!! Det ble umiddelbart en slager. Det har blitt mye lek i huset siden bursdagen forrige helg, og pga litt hoste / snørr / gørr og mye regnvær, har huset nå blitt trygt plassert på stua, der det IKKE tar noe særlig stor plass nei...
Men tupsi tupp er fornøyd :-)



"hallo...."



Ei lita utfordring enda, å blåse ut lysene, men vi greide det til slutt!


Mamsen hadde baka i vei, og supergode banan / blåbærmuffins og cakepops stod på bordet! En smule imponert over meg selv... Cakepopsen er sjokoladekakekuler, der sjokoladekaka er smuldra og blanda med glasuren. Deretter formes kuler som får glasur utenpå igjen, og hva du vil av pynt/strø. Dekorativt - meget godt - meget kalorifattig... eehhh, ja....

nam nam nam nam...




På mandagen - selve bursdagen - fikk vi også besøk. De minste barna fra barnehagen var bedt hit på feiring, ettersom Ine hadde fri fra bhg. Vi troppet opp på bussholdeplassen og så med STOR begeistring en etter en hoppe av bussen. Sola skinte også denne dagen, så det ble mye uteleik i sandkassa, på sklia og på dissa. Hærlig. Hundene fikk også besøk i hundegården, dog på utsida av nettingen. Vi dekte på mini - langbord, dvs flere små lackbord fra ikea med barnestoler rundt, akkurat passe høyde for småttisene. STOOOR STAS!!!! Pølse og potetmos gikk ned på høykant. Hærlig å se på at de kosa seg sånn :-)


Sliten var vi alle mann da gjengen dro hjem igjen, og nesten som vanlig, kom feberen hos Ine på kvelden. Ble litt mye for en som var litt tufs i utgangspunktet. Derfor fikk hun hjemmedag dagen derpå. Godt det.

Andreas har også blitt smittet av basseluskene, og hoster og nyser så det står i. Men, det retter vel igjen snart. Når vi etterhvert får snørra unna, skal vi invitere til enda et barneselskap. Ine snakker om "unga på besøk" hele tida, og mamman må benytte anledningen hun også til å få truffet venner rundt omkring. Dagene går så alt for fort, så da er det supert når anledningen byr seg :-) Invites kommer!!!


Nå ser jeg fram mot helga, da vi skal ha jubileum fra lærerskolen!!!! whohooooo!!! Det skal bli toppers. Gleder meg stort! Med kaill og bikkjer på jakt, og unger trygt plassert hos Supernanny, ligger det an for en skikkelig husmorfest J

1 kommentar:

  1. Takk for kommentar på min blogg, slik at jeg kunne komme over deres, Randi! Ser ut til at du har det bra :-)

    SvarSlett

 
Free Hit Counter