29. aug. 2011

ny tidsalder???


Så har vi så smått begynt å fatte interesse for dukker og utstyr. Mamsen gjorde en fin handel på finn, og mer skulle det ikke til.
Jeg kom over ei i tr.heim som solgte dukkeutstyr til 300kr, og da slo vi til. Så nå har vi vogn, høystol, bilstol, "ryggsekkstol", stellebord m/badekar, sykkelsete, himmelseng og et strykebrett. Til den prisen gjør det ingenting om tingene er brukt av ei anna lita jente nei. Alt har fått en runde i vaskemaskina, og ellers litt tuevask med sterkvann.
Utstyret har blitt VELDIG populært ja. Absolutt verdt turen til Tr.heim ja, SELV OM det er bursdag om 14dg.


Dukka fikk frokostgrøt hun også, etter å ha sitti sammen med oss andre da vi spiste.


Albert i ryggsekkstolen - bra å ha på seler, så du ikke faller ut :-)






I går fikk vi heldigvis til en tur på landbruksmessa. Vi hadde gleda oss lenge til å ta turen på Agrisjå, men er det ikke typisk da, at tuppeluppa kom hjem fra barnehagen på fredagen med FEBER og snørr & gørr!!! Blæh.
Andreas fikk feber han også, reaksjon etter sprøytene han fikk på fredagen. Dermed ble agrisjå i finværet avlyst, og det samme med bursdagsfeiringa vi hadde planlagt på søndagen.
Heldigvis forsvant feberen til Ine i løpet av lørdagen. Dermed bestemte vi på søndagen at vi skulle ta en liten tur likevel. Andreas hadde vært utilpass hele lørdagsnatta, sånn at mamsen sov utpå ei stund. Da ble det lite å gjøre på å dra før duppen til Ine, så vi bestemte oss for ettermiddagstur... Å HÆRLIGHET sier jeg bare. Himmelens sluser åpnet seg ja!!! Men vi var godt kledd, og det var egentlig helt ok, for det ble LITE folk etterhvert å dele alle dyra med.
I tillegg fikk vi jo mange SØLEPYTTER å hoppe i :-) Ine storkoste seg.










Helt til slutt et kosebilde fra kveldsmaten i går - Andreas øver på å sitte i tripptrapp'en, og blir mer og mer stødig. Godt å sitte sammen alle, rundt bordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter