22. nov. 2010

ut på tur...

Vi har hatt ei super helg - my innhold, og te tider slitsom, men likevel super!

Ine va te bestemor på lørdagen, så mamman og pappan fikk vaska te jul. Vi fikk gjort unna loftstua, stua, bad, soverom og gangen ned. Bare kjøkkenet som mangle å vaskes no. Rotromman ned bli bare rydda og helgevaska. Ikke nå rundvask der nei gitt.
På ettermiddagen kom Ine og bestemora hit, for å fortsette barnepasset. Vi va bedt te Ole sammen med resten av søskenflokken Havdal m/barn og barnebarn, og sjølingan. Der vart det ribbe og akevitt. Hærlig lørdagskveld!!!

Va mektig sliten i kroppen på søndagen, men det e da bare jul en gang i året. Likar å få gjort det unna no, i stedet for å få mang daga med vond rygg og bekken. Godt at Ine hadd en rolig dag å. Vi kom oss en liten tur ut - prøve å tusle litt i skogen, i ulendt terreng. Høre dæm si det e bra for bekkenet.
Ine kosa sæ på knall sparkføre! I tillegg va det snabelgøy (ser litt my på fantorangen for tida..) å ake i snøen. Det vart ei kjempefin økt ute.







Mens Ine sov dupp etter uteleiken, fikk æ akutt julekakesug, så da va det bare å hiv innpå en deig med colakaker. Raskt og enkelt, og ikke minst GODT!!!! På tide at det bli advent no synes vi!!!

Har planer om å ta det virkelig med ro framover - kjenne kroppen gir tydelige signala på det, så da e det bare å hør etter. Ska kos mæ masse med fam'en i desember. Kakebaking, deigspising, hunde/Ine/pappakos og en nisse her og der etterkvart. Og så skikkelig kaldt, men hærlig, vintervær da gitt. Si my heller ja takk te været som det e no, enn regn og sludd. Mått det bare var hele vinter'n gjennom.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter